Jajj de imádom hogy melóba nem kell egyenruhát hordani. Ha gebasz van, el lehet vegyülni a tömegben :)

Nem vagyok én ahhoz hozzászokva hogy ennyi notification essen be egyszerre itt mastodonon :)

Néha elgondolkozom rajta vajon a világon van-e rajtam kívül bárki aki használja a keybase-t :)

Most hogy a Facebook megvette a Beat Sabert, úgy döntöttem idelye feléleszteni a beatmap archiváló projektemet. Ki tudja mikor megy nekik egy jó kis DMCA-val.
A jelen állás ~19000 beatmap, 86 GB-on.

Vettem egy Oculus Quest-et itthonra, és túladtam a Rift-en. Per pillanat nincs itthon olyan erős PC amivel rendesen ki tudtam volna hajtani, és a közeljövőben nem is tervezek beruházni egy VR képes setupra. A PSVR ami van még az nem rossz, de a platform zártsága nagyon korlátozza a lehetőségelet. A minimum amit akarok az a Beat Saber custom trackek :)

A zenére való használhatóságáról jelenleg szerintem sokat elmond, hogy egy "pre-enkódolt zenék + VPN + LAN only FTP szerver" setup fényéveket ver rá user experience-ben. Már csak eleve azért is mert a plex-szel ellentétbeb ez így működik.

Jajj de jó, most már a fejhallgatón is lehet szoftvert frissíteni

Lassan már majd heggeszteni lehet a telefontöltőkkel, olyan áramokat préselnek ki magukból :)

Tök kíváncsi vagyok, szerintem azzal kezdem, hogy azt a pár progimat amiket napi szinten használok, megpróbálom újraírni Go-ban... Csak úgy.

Mint már oly sokszor, megint elkezdtem optimális megoldást keresni a zenéim streamelésére az otthoni szerverről, és azt kell mondjam ez alkalommal is kudarcot vallottam. Mostanra már az igényeimet es lejjebb adtam, már az sem volt szempont hogy lossless legyen a stream, de így se jött össze. Jelenleg nincs olyan megoldás ami ne lenne vagy irtózatosan ronda/kezelhetetlen, vagy nem bugfest, vagy ne hiányozna belőle alap feature. Még úgy látom talán valamikor a jellyfin lesz olyan hogy használható lesz, de az is csak valamikor a távoli jövőben.

Puszta kíváncsiságból úgy döntöttem megismerkedek picit a Go nyelvvel. Van pár szimpatikus tulajdonsága ami felkeltette az érdeklődésem.

Hát ez nagyon király:

The Secret To The Gruesome Sounds In Mortal Kombat Is Exploding Vegetables

youtube.com/watch?v=IYS0rPYjW2

Show more
Mastodon

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!