Nagyon nem szeretem a discord-ot. Határozott véleményem, hogy nagyon rossz vége lesz ennek hogy nagyon sok közösség elsődleges, vagy sokszor kizárólagos plattformnak használja őket. Ott tárolnak szinte mindenüket. Mindenféle fájlokat, képeket, stb...
Egy tollvonás és ugrik minden. Gyanítom ezt ugyanúgy ignorálják az emberek mint a tényt hogy mondjuk egy vinyó *meg fog dögleni*, a kérdés csak hogy mikor. Aztán mikor eljö az idő, akkor meg megy a futkozás, hogy most mi lesz az adatokkal. Nem egy olyan discord szerveren vagyok bent, ahol gyakorlatilag az egész nyomtalanul ki lenne írtva, ha a discordnak valami nem tetszik.

I'm seeing a lot of resolutions... DNS must be working :)

Azért elég furcsa ilyenkor melóba menni. Már most üresek az utcák, autó is csak kevés van.

Nagyon jól szórokozok ezen a nevezetű -on :)
Egész picit mellényúlt a de nem baj, megy ez is majd a levesbe a többi elkaszált szolgáltatás mellé.

Nem is tudom hány éve hogy megvan már az Elite: Dangerous (igaz nem sok mindent játszottam vele úgy rendesen), de végre megvan az 'Anaconda', és 200+ millió credit a "bankban" :)

Magyarok robbantottak bankautomatákat Németországban

A rablásokban egy német állampolgár is részt vett. A két ország nyomozói a teljes bűnbandát felszámolták.

index.hu/kulfold/2019/12/11/ma

Bassus, itt bécsben most ez az 5°C, teljes szélcsenddel párosítva rohadt kellemes. Épp egy jó óra szünetem van melóban, ki is jöttem egyet sétálni.

Jajj de imádom hogy melóba nem kell egyenruhát hordani. Ha gebasz van, el lehet vegyülni a tömegben :)

Nem vagyok én ahhoz hozzászokva hogy ennyi notification essen be egyszerre itt mastodonon :)

Néha elgondolkozom rajta vajon a világon van-e rajtam kívül bárki aki használja a keybase-t :)

Most hogy a Facebook megvette a Beat Sabert, úgy döntöttem idelye feléleszteni a beatmap archiváló projektemet. Ki tudja mikor megy nekik egy jó kis DMCA-val.
A jelen állás ~19000 beatmap, 86 GB-on.

Vettem egy Oculus Quest-et itthonra, és túladtam a Rift-en. Per pillanat nincs itthon olyan erős PC amivel rendesen ki tudtam volna hajtani, és a közeljövőben nem is tervezek beruházni egy VR képes setupra. A PSVR ami van még az nem rossz, de a platform zártsága nagyon korlátozza a lehetőségelet. A minimum amit akarok az a Beat Saber custom trackek :)

A zenére való használhatóságáról jelenleg szerintem sokat elmond, hogy egy "pre-enkódolt zenék + VPN + LAN only FTP szerver" setup fényéveket ver rá user experience-ben. Már csak eleve azért is mert a plex-szel ellentétbeb ez így működik.

Show more
Mastodon

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!