Hála az utóbbi napok nagyszerű forint-euro árfolyamának, valamint egyéb meg nem nevezett okoknak, mégiscsak lett egy OnePlus "nemtetszik-a-görbe-üveg" 7 Pro-m. 170€-val bolti ár alatt :)
Mivel OnePlus, totál megfeledkeztem róla hogy nincs neki 3.5-ös jack csatlakozója, amire kapásból második nap szükségem is lett volna bassza meg.
De a 30W-os Warp Charger kellemes :)

Szomszéd mondta hogy múltkor vagy 10 percig ütötte a bejárati ajtónkat mert akart valamit, és hallotta hogy itthon vagyok :D

Esélye sem volt :)

Basszus, tegnap este otthon kevesebbet aludtam mint ma este melóban fogok :D

Ez még csak egy teszt-világ, mert megközelítőleg se tartok ott hogy tudjak ilyet csinálni, de azt most megmondom hogy ilyen lesz, minden rohadt bolygóra :)

Csináltam a magán-rádiómnak egy kellemesen használható kis webalkalmazást, hogy egyszerűbbé tegyem a rokonság életét :)
Semmi extra, de nagyszerűen működik.

Nem is tudom... Talán második évfordulós a mostani telefonom, a OnePlus 6-os. Tegnapelőtt "tudtam meg", hogy ennek üveg a hátlapja. A kérdésem a következő: Ha a telefon hátlapja kopogtatásra műanyagnak hangzik; ha érintésre merev, síkos műanyagnak tűnik; ha nem átlátszó; ha nem néz ki üvegnek egyeltalán; és végül ha két év használat során fel sem merül bennem, hogy üvegből van, akkor mia retkes f*****t kell üvegből csinálni? Miért nincs valami kemény, jó minőségű műanyagból? Hogy legyen minek szilánkosra törni?

Azon kevés Youtube csatornák egyik amelyeknél be van nyomva a "harang". Tipikusan olyasmi amire a büdös életben nem lesz szükségem, de az animációk, az előadásmód szerintem tök érdekessé teszi az egészet.

youtube.com/channel/UCwRqWnW5Z

Ma (is) voltam a Media Markt-ban, és sikeresen ellenálltam a kísértésnek, és több mindent is nem vettem meg :D

Továbbra sem értem, hogy lehet ellenni havi 4-8-10 GB-os mobilnettel. Ma kvázi semmit sem csináltam. 1-2 óra laza netezés, egy 50 perces videó stream (LQ), 2 youtube videó (720p), és már 2,5 GB-nál vagyok, és a napnak nincs vége. Ez 30 napra vetítve konzervatívan is 50 GB+.

Sopron Csengery u.-tól a határig kiérni, ma reggel 50 percig tartott. Agyfasz.

Uh. Három hét szabi után visszajönni dolgozni... De nagyon élvezem.

A Nintendo Switch-et leszámíva, fingom sincs már hány éve volt utóljára, hogy mikor egy játékot meg akartam szerezni, akkor nem automatikusan az adott store irányába vettem az utam, hanem ... khmm ... csak úgy megszereztem (yarrr). Nagyon rég nem hajóztam azokon a vizeken. A Switch is csak azért "gyűlik" mert elég datahoarder vagyok, és szeretem a komplett kollekciókat (15 TB and growing :D). Ellenben ha most lenne olyan játék amit meg akarnék venni, és az Epic Store excluzív lenne? Már izzítanám is a torrent klienst.

Ma végre megtapogattam egy 7-est. Nekem ez a kétoldalt lekerekített kijelző iszonyúan zavarja a csakráimat. Amúgy pöpec kis gép lenne, de ez nagyon nem tetszik rajta. A 3,5-ös jack hiányáról meg ne is beszéljünk.

Ja hogy az orbánt meg a merkelt itt eszi a rosseb sopronban? Akkor már értem miért nem lehet kettőt lépni anélkül, hogy az ember rendőrbe ütközne.

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.