Húha... indítottam magunknak egy szervert ebből a modpackból, és baszki inkább beüzemeltem egy új szervergépet hozzá. Kisebb erőmű kell, hogy ezt meghajtsa.

curseforge.com/minecraft/modpa

Annyira kezdem utálni a "NordVPN"-t, a "Skillshare"-t, a "Dollar Shave Club"-ot, meg az összes többi szart aminek a reklámját állandóan az ember pofájába tolják a youtube videókban. Lassan értelmét veszti az egész adblockolás a platformon, mert minden rohadt videóban magában van a reklám.

Az első reakcióm a No Man's Sky VR (PSVR) kipróbálásakor az volt, hogy hubazmeg irány az űrhajó, aztán röpködjünk :). Sajnos a helyzet az hogy a "holy fuck" faktor kb az első 5 percben tart csak ki, utána jönnek elő a problémák. Kihangsúlyozom, ezek a problémák nem feltétlenül a fejlesztők hibája, gyanítom sok a platform korlátai miatt jön elő, de akkor is tönkreteszi az egészet. Ha már megvan a játék és a hardver, akkor hajrá, elvégre is a VR update ingyen van. De csak emiatt nem ruháznék be VR-ba, mert annak csalódás lenne a vége.

Át kell néznem itthon a kütyüket. Most találtam egy 32 GB-os microSD-t egy évek óta nem használt cuccban :)

Anno mikor kijött a Discord, én is mint sokan mások teljesen be voltam zsongva. Tök jól kinéző, modern UI, nagyszerű funkciók, saját szerverrel tökölés nélkül, és mindezt ingyen. Arra számíttottam, hogy valamilyen formában majd jön fizetős tartalom/szolgáltatás (jött is), de arra nem hogy olyan szinten bloated szar lesz, hogy a photoshop, premiere, stb gyorsabban indulnak el a gépen, mint a discord. Persze mostanra rendesen betették a lábukat mindenhova, úgyhogy alig lehet tőlük megszabadulni, de mondjuk klánoknak, zárt közösségeknek, úgy érzem újra jó alternatívát jelentenek a TeamSpeak és társai.

Nekem ez a Note 10/Note 10+ kifejezetten nem tetszik.

Jézusom, hogy lehet valaki akkora paraszt, hogy fogja magát és az egész pereputtyával a liftre várakozó kerekesszékes srác elé tolakszik? Nem úgy néztek ki mintha nagyon siettek volna, simán csak taplók voltak :(

Augusztus 14-én mikor kijön, tuti meglesem magamnak milyenre sikerült a No Man's Sky VR.

Néhány évvel a legutolsó tesztem óta gondoltam megint kipróbálom a -et, hátha le tudom cserélni végre a -t itthon. Hát nagyon nem. *Sajnos* nagyon nem.

PayPal support igen odabasz. 1-2 nap/levélváltás.

Annyira imádom, hogy a telefonom közelébe se engedek semmi facebook-os cuccot, de ha nézem a forgalmat, tele van ilyenekkel:

`[{"_eventName":"fb_mobile_activate_app","_eventName_md5":"cb7f3b6cd294afce05ece615d43ea7b9","_logTime":1564475789,"_ui":"MainActivity","_session_id":"be79e774-a47c-4017-9a3
b-da4929e216a8","fb_mobile_launch_source":"Unclassified"}]`

Olyan nincs hogy az ember túl korán kezd tervezni egy kirándulást. Nem egy hely van ahol simán le kell foglalni a szállást legalább 6-8 hónappal indulás előtt, mert nemes egyszerűséggel elfogy minden hely. Nem is beszélve mennyivel olcsóbbak a repülőjegyek ha az ember időben megveszi őket.

Ismerős szeret mangát olvasni. Megkért szerezzek neki. Ennyi csak elég lesz :D

Fene egye meg. Régen milyen nagy dolog volt ha volt hardveres képstabilizátor telefonok optikájában, most meg azon mérgelődök, hogy az OIS kb lehetetlenné teszi hogy az ember telefont gimbal-lal használjon.

Hmm... ~1400 GB FLAC csordogál lefele... ETA: 8 nap :D

Azt hiszem a zenekollekcióm kap egy saját dedikált vinyót. Lassan kinől mindent ami jelenleg van :)

A leg utálatosabb dolog mikor már egy jó ideje fut egy nagy torrent, és utána észreveszed ezt :S

Csodálkozom még nem gyulladt fel a kocsim a napon :S

Milyen létjogosultsága van manapság egy ilyesmi mezei navi-nak (tomtom, garmin, akármi) amit mondjuk egy media markt-ban megkaphatsz? Nem pont ennek a típusnak, hanem ennek a kategóriának. Minek? Van valami amiben jobb mint egy akármilyen mezei telefon, gmaps/waze/akármival?

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.