Follow

Régóta keresek valami normális alternatívát a chromecast-nak. Most nem megyek részletekbe milyen és mennyi problémám van vele, lényeg hogy van elég. Próbáltam pár alternatívát, konkrétan tele van a szekrény set-top boxokkal :). Amit mostanában használtam az az Amazon FireTV, de finoman szólva is "gyengén szerepelt" :)

Gondoltam most bepróbálkozok egy Xiaomi Mi Box S-sel. Hardveresen eddig a második legjobb amit próbáltam (az első az Nvidia Shield, de az túl drága ahhoz amire használni akarom). Fura módon ami ennek a gépnek a gyenge pontja az hivatalos Android TV oprendszer. A leg találóbb szó rá talán a "bugyuta", de lehet vele élni. Azon viszont hogy nincs több-felhasználó kezelés attól dobtam egy hátast. Egy eszköz ami adott esetben a nappaliban a TV-re van kötve, az egyes nézők/felhasználók nem tudnak gyorsan a profilok között váltogatni. Ha be vagyok jelentkezve, mindenki aki a tv elé ül, az én youtube recommendation videóim látja, az én playlistjeimet, stb. Nem értem.

mi.com/us/mi-box-s/

Sign in to participate in the conversation
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.