Nem semmi mézeskalács vonat + állomás a bécsi főpályaudvaron

Mivel a hack untethered, ha egyszer rebootol a készülék, újra kell küldeni a payload-ot. Ez macerásabbnak hangzik mint amilyen, főleg hogy van a hordtáskában egy type-c otg kábel, meg egy megfelelő program a telefonon :)

Szépen lassan minden nagyon-nagyon okosítva lesz ezen a -en :)

A korábbi ROM forrásom nagyon megbízhatatlannak bizonyult, úgyhogy új helyet kellett keresnem. Találtam is :)

Ja hogy telefonnal is lehet payload-ot küldeni a -re... Nice :)

Találtam egy egész kellemes helyet Switch romokkal :D

Downloading pack 1 of 4(!)

Most nézem. Ahhoz képest, hogy a telefonomban 128 GB "ROM" van, egész gyorsan lehet rá adatokat írni :)

Mivel van aktuális 1password előfizum, kaptam 1 év ingyen hozzáférést, amit továbbadhatok új előfizetőknek. Aki a rokonságból használni akarja az már most is használja, ismerős meg nincs olyan aki hasznát venné. Csak egy évre regisztrálni, telerakni jelszavakkal, csak azért hogy utána költözzön az ember, szerintem hülyeség.

Ha esetleg van valaki aki hasznát venné, jelezze és küldöm.

Ez az új zenelejátszó az androidos kliens betájában, egyre jobban tetszik. Ma kb egész nap túráztattam. Persze vannak még hibák, hisz beta, de ellenben a régi klienssel, ezen hibák nem dealbreaker-hibák. El se hiszem hogy hosszú évek után újra tudom használni a plex szerverem zenehallgatásra. Ami meg a beta forumban zajlik attól meg egyenesen lehidaltam. Persze bugtracker/ticket rendszer még mindig nincs, úgyhogy hatalmas katyvasz az egész, de kérem ami a legfontosabb, a dev-ek látszanak! Eddig csak legendákból lehetett hallani róluk. Sose voltam bent bétában, mert kvázi feladtam a plex-et, lehet a beta fórumon korábban is ez ment, de döbbenet mennyire nagy a kontraszt.

Na hogy ne mindig csak negatív dolgokat írjak a plex-ről, az új bétában bemutatkozort music player (codename: TREBLE) kifejezetten kellemesre sikeredett. A nagyobb teszt majd csak holnap jön, de amit eddig láttam, az nagyon tetszik.
Az OPUS codec-ért meg extra piros pont jár :)

Hát ezt meg kell osztanom. Melóban vagyok épp, aztán ez olyan semmitnemcsinálós szolgálat. Az új céges tabletre rádugtam egy type-c "docking station"-t, meg egy 250 GB-os külső SSD-t, amire dobtam fel egy WindowsToGo telepítést. Így van egy full használható gépem amivel azt csinálok szünetekben amit akarok :)
Ja és telefon usb tethering-en tolja a netet a tabletnek, ami meg korlátlan. Igenfasza.

Amíg így viszi a játékokat, asszem elleszek valahogy :D

youtu.be/-cAlgJ1j1oU

Elfondolkoztam, hogy a francba lehet megszopatni egy csecsemőt, aztán harmadik olvasásra azért leesett hogy félreolvastam :D

hvg.hu/elet/20181110_szoptatas

Hát már hogyne lehetne Qobuz-ról is letölteni hi-res audio fájlokat :)
Igaz hirtelen nem talátam python api wrappert, de leglább pár napra megvan a programom :)

Se kopogás, se csengetés, se semmi. Pedig egész nap volt itthon valaki.

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.