Visszatértem a jó öreg -hoz. Próbáltam előtte az -ot, mégiscsak open source, meg aktív fejlesztés alatt van, de nagyságrendileg lassabb mint a subsonic.

JDownloader-hez a mobilos kliens lehet nem a legszebb, de marha jól működik. A szerveren eddig egy aria2-gui volt elsődleges letöltőproginak beállítva, de lehet hogy most váltok erre. Tény hogy szerver oldalon a jdownloader sokkal több erőforrást eszik, de az is tény hogy a tudása is fényévekkel nagyobb.

A kész "termék", egy 4 gigás SD kártyával. A foglalat egyik felét leragasztottam, nehogy valamivel összezárjon amivel nem kellene. Hakchi szerint működik is rendesen, úgyhogy lehet feltölteni adattal :)

Kicsit keveselltem a SNES Mini-n lévő ~200 MB szabad helyet, úgyhogy forrasztópákát ragadtam, és bekötöttem egy belső SD kártya foglalatot.

Az SD foglalat amit vettem, simán valami faék egyszerű Aliexpress-ről (nem is a legolcsóbb, szó szerint az első amit megtaláltam keresésnél :D)

aliexpress.com/item/WaveShare-

Megjött a Trinket M0. Valamelyik nap szétrobbantom a -et és nekiesek a forrasztópákával :)

Mivel a hack untethered, ha egyszer rebootol a készülék, újra kell küldeni a payload-ot. Ez macerásabbnak hangzik mint amilyen, főleg hogy van a hordtáskában egy type-c otg kábel, meg egy megfelelő program a telefonon :)

A korábbi ROM forrásom nagyon megbízhatatlannak bizonyult, úgyhogy új helyet kellett keresnem. Találtam is :)

Találtam egy egész kellemes helyet Switch romokkal :D

Downloading pack 1 of 4(!)

Most nézem. Ahhoz képest, hogy a telefonomban 128 GB "ROM" van, egész gyorsan lehet rá adatokat írni :)

Mivel van aktuális 1password előfizum, kaptam 1 év ingyen hozzáférést, amit továbbadhatok új előfizetőknek. Aki a rokonságból használni akarja az már most is használja, ismerős meg nincs olyan aki hasznát venné. Csak egy évre regisztrálni, telerakni jelszavakkal, csak azért hogy utána költözzön az ember, szerintem hülyeség.

Ha esetleg van valaki aki hasznát venné, jelezze és küldöm.

Show more
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.