Öröm látni, hogy a -nél is tudják mik az igazán fontos fejlesztések :)

Ez annyira tetszik, mikor ránézek a *Tidal* mappámra, és ott vannak benne az újdonságok és csak szemezgetnem kell belőle :D. Ami meg nem kell, az megy a kukába. Ez a mappa nem nagyon szok "elszállni", mármint ami a méretet illeti, mert rendszeresen vagy törlöm belőle a dolgokat, vagy mennek át a kollekciómba.

Az a *.sync* mappa ott a listában talán ismerős lehet egyeseknek. Számukra itt egy read only key :)

B6YLEYJMIDOSOU7WUTHTK4TD4WJHMKVCK

Remélem mikor a DVI csatlakozó kiötlője a pokolra kerül (mert oda kerül), a büntetése ezeknek a szaroknak a vakon ki-be dugdosása lesz, 24 órában.

Mégegy dolog a listára. Kell valami cover a playlisteknek. Elég hülyén néznek ki anélkül.

Ahogy nézem, azokhoz a dolgokhoz amik nekem kellenek, egyelőre elég lesz ha a 1.10.2-es api verzióig bezárólag implementálom a dolgokat. Igazából csak pár dolog van ami hiányzik, mert ahogy nézem ez pont egy verziónyi ugrás csak a supysonic-hoz képest. Aztán meglátjuk hogyan megy a dolog. Remélem az összes ilyen egyszerű lesz mint a genre alapú keresés :)

subsonic.org/pages/inc/api/sch

Úgy tűnik a adatbázisban az adatok itt vannak mind, csak valamiért a szerver erről magasról tesz... hmm

Habár most nagyjából minden rendben van nálam zene-stream ügyileg, néhány havonta azért ránézek a Plex-re, hogy lássam halad-e előbbre. Ha ritkábban használja az ember, jobban szembetűnnek az apróságok is amiket javítanak. Nos azt kell mondjam a valszeg soha a büdös életben nem lesz használható zenelejátszóként.

Tesco-ban elmentem wc-re. Valaki üti a falat mint a veszedelem (kint építettek valamit). Elfordulok jobbra, erre ezt látom :D

Több hét tesztelés után azt hiszem kijelenthetem, sikerült megoldani a scan-problémát. Ugye az volt vele, hogy mikor új zenét adtam a kollekcióhoz, akkor teljesen random módon, bizonyos mappákat figyelmen kívül hagyott. Nos forráskód hiányában nem tudom mi lehet a probléma mögött, de az biztosnak látszik, hogy ha a beépített adatbázis helyett egy postgres-t rakok mögé, akkor nem csak hogy könnyen elérem az adatokat és adott esetben módosítani is tudom őket, hanem ráadásul még ez a hiba is megszűnik. MariaDB-t is próbáltam, de azzal crashel. Igaz hogy a scan folyamat hatalmas mértékben lelassul (2-4 perc helyett 50-60 perc), de erre a kompromisszumra hajlandó vagyok. A scan úgyis az éjszaka közepére van időzítve. Ha meg mégis korábban kell, akkor várok. Jelenleg még mindig a Subsonic a legnormálisabb zene szerver szerintem, és most így gyakorlatilag minden igényemet kielégíti.

Idén nyáron szerintem ez az első rendesen meleg nap. Utálom is rendesen ezt is, meg ami még jön, azt is.

Tudják ezek hogy kell rám hatni. Ettől mindig zabos leszek, és ha egy napom rámegy akkor is elérem amit akartam. Akkor is ha amúgy nem is érdekelt volna annyira. Fuck them all...

Hát most mondja valaki hogy ez a monitor tartó/állvány nem ér meg 999$-t. Ezeknél teljesen elgurult a gyógyszer.

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.