Szomszéd mondta hogy múltkor vagy 10 percig ütötte a bejárati ajtónkat mert akart valamit, és hallotta hogy itthon vagyok :D

Esélye sem volt :)

Ez még csak egy teszt-világ, mert megközelítőleg se tartok ott hogy tudjak ilyet csinálni, de azt most megmondom hogy ilyen lesz, minden rohadt bolygóra :)

Csináltam a magán-rádiómnak egy kellemesen használható kis webalkalmazást, hogy egyszerűbbé tegyem a rokonság életét :)
Semmi extra, de nagyszerűen működik.

A Nintendo Switch-et leszámíva, fingom sincs már hány éve volt utóljára, hogy mikor egy játékot meg akartam szerezni, akkor nem automatikusan az adott store irányába vettem az utam, hanem ... khmm ... csak úgy megszereztem (yarrr). Nagyon rég nem hajóztam azokon a vizeken. A Switch is csak azért "gyűlik" mert elég datahoarder vagyok, és szeretem a komplett kollekciókat (15 TB and growing :D). Ellenben ha most lenne olyan játék amit meg akarnék venni, és az Epic Store excluzív lenne? Már izzítanám is a torrent klienst.

Olyan nincs hogy az ember túl korán kezd tervezni egy kirándulást. Nem egy hely van ahol simán le kell foglalni a szállást legalább 6-8 hónappal indulás előtt, mert nemes egyszerűséggel elfogy minden hely. Nem is beszélve mennyivel olcsóbbak a repülőjegyek ha az ember időben megveszi őket.

Ismerős szeret mangát olvasni. Megkért szerezzek neki. Ennyi csak elég lesz :D

A leg utálatosabb dolog mikor már egy jó ideje fut egy nagy torrent, és utána észreveszed ezt :S

Milyen létjogosultsága van manapság egy ilyesmi mezei navi-nak (tomtom, garmin, akármi) amit mondjuk egy media markt-ban megkaphatsz? Nem pont ennek a típusnak, hanem ennek a kategóriának. Minek? Van valami amiben jobb mint egy akármilyen mezei telefon, gmaps/waze/akármival?

Öröm látni, hogy a -nél is tudják mik az igazán fontos fejlesztések :)

Ez annyira tetszik, mikor ránézek a *Tidal* mappámra, és ott vannak benne az újdonságok és csak szemezgetnem kell belőle :D. Ami meg nem kell, az megy a kukába. Ez a mappa nem nagyon szok "elszállni", mármint ami a méretet illeti, mert rendszeresen vagy törlöm belőle a dolgokat, vagy mennek át a kollekciómba.

Az a *.sync* mappa ott a listában talán ismerős lehet egyeseknek. Számukra itt egy read only key :)

B6YLEYJMIDOSOU7WUTHTK4TD4WJHMKVCK

Remélem mikor a DVI csatlakozó kiötlője a pokolra kerül (mert oda kerül), a büntetése ezeknek a szaroknak a vakon ki-be dugdosása lesz, 24 órában.

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.