Most hogy van mindkettő itthon, Oculus Rift és Playstation VR is, azt kell mondjam mindkettőnek van előnye és hátránya is (mint a legtöbb dolognak), de ha a mostani tudásommal választani kellene és a pénz nem lenne szempont, akkor mindenképpen a rift-et választanám.

Na ezzel a Mastodon 2.7.2-re való frissítéssel megizzadtam rendesen. Persze ha nem melóban, telefonról akartam volna megoldani az egészet, akkor nem lett volna ennyi elgépelés, nem kavarodtam volna bele a git repómba, és nem borult volna össze az egész build :)

Visszatértem a jó öreg -hoz. Próbáltam előtte az -ot, mégiscsak open source, meg aktív fejlesztés alatt van, de nagyságrendileg lassabb mint a subsonic.

Mostanra tényleg annyi zeném van már, hogy tök jó lenne ha valaki be tudna segíteni a tagelésben/formázásban. Mindenki csak hallgatni akarja, a járulékos meló az büdös :S

Nem mondom, elég kellemes idő van ma, de már a negyedik embert látom rövidnadrágban, amit azért erősnek tartok egy kicsit :)

Ilyen hogy "Való Világ" még mindig van? Ki a franc nézi azt?

Most olvastam, hogy kijött -on is a expert+ nehézségi szintje. Mivel még melóban vagyok, gondoltam meglesek pár videót youtube-on. OMFG. Lesz itt megint olyan izomláz... :D

youtu.be/zr2qd1Z5HYU
(A videó nem PSVR)

Hát kedves , feladom. Nem is emlékszem mióta várom már hogy normálisan működjön a kliens. Több éve már, az tuti. Fórumon követek nem egy olyan ignorált bugreportot ami már 1+ (vagy 2+) éves. Szomorú vagyok, de jelen állapotban ez a szoftver zenehallgatásra használhatatlan.
Most teszt jelleggel (frissült/javult/változott-e valami) egy és egy szerver fut, aztán amelyik jobban kielégíti az igényeimet, az marad.

Úgy döntöttem ebbe belevágok. Kicserélem az chip-et a -emben az alap 32 GB-ról egy 256 GB-osra. Még eltart pár hetet míg minden hozzávaló/alkatrész megérkezik, de ha belevágok, azt dokumentálni akarom rendesen. SMD forrasztáshoz hot air station-öm van, csináltam is már, úgyhogy elvileg nagy probléma nem lesz, de majd meglátjuk :)

nathanbunn.com/NandUpgradeStep

Az a shitshow ami a Fallout76 körül megy, több mint szórakoztató. Fel is iratkozok a subredditre, pedig meg sincs (és nem is lesz) a játék :)

Ami jár, az jár. El kell ismerni, hogy a kódnevű új audio engine androidon fényévekkel jobb mint a régi volt. De... Ez sajnos még mindig csak annyit jelent hogy éppencsak használható. Akármelyik androidos zenelejátszó jobban működik mint a Plex, legyen bármilyen fapados. Recseg-ropog, akadozik, le-lefagyogat, meg ilyen "apróságok". Most megint ott vagyok hogy "USB Audio Player" (kedves plex, tessék megnézni, lehet tanulni) + Resilio Sync + lokális fájlok. :(

@gaab A minetest nagyon fapados még a minecrafthoz képest is. Ellenben ez... ez egy teljesen másik ligában versenyez :)
De addig is... Megyek vissza a moddolt minecraft szerveremre :)

Ha ezt így ahogy itt van, nyújtani fogja a játék, a mojang felkötheti a gatyáját.

youtube.com/watch?v=o77MzDQT1c

Show more
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.