Show more

Hubaz. Megnéztem, még 55 nap szabim van bent :D
Lehet kéne már használni belőle.

Most nézem. Ahhoz képest, hogy a telefonomban 128 GB "ROM" van, egész gyorsan lehet rá adatokat írni :)

Don't anthropomorphize animals, they hate that!
😀

Kívülállóként ahogy ránézek mostanában a web-development világra, sokszor csak nézek nagyokat. Közbe-közbe előjön az igénye hogy csináljak magamnak valami web-javascript-akármit ami nem úgy néz ki mintha odahánytak volna a böngészőbe, de általaban vagy nagyon gyorsan elvetem az ötletet, vagy valami pure html szintű dolog lesz belőle :)
Nem érzem magam IT terén hátrányos helyzetűnek, de bazdmeg amiatt a katyvasz miatt ami ebben a témában van, kb egy dev-environment összehozása megizzaszt :)

Amilyen katyvasz van most a last.fm profilomban, egyre inkább afelé hajlok, hogy csinálok magamnak egyet :)
Semmi másra nem szoktam használni, csak hogy visszanézzek statisztikákat, előtúrjak rég hallgatott kedvcenceke, meg ilyesmi. Arra meg nem feltétlen kell egy "idegen" szolgáltatás.
Persze semmi extrára nem kell gondolni, csak egy sql adatbázisba beöntöm az adatokat, aztán esetleg teszek elé egy grafana-t és máris kész a házi last.fm :)

Észre se vettem, de mikor költöztettem a webszervert, kicsit széthullott a @nowplaying bot :)
Jó nagy "lyuk" van most az adatokban, de valahogy csak túlélem.

Mivel van aktuális 1password előfizum, kaptam 1 év ingyen hozzáférést, amit továbbadhatok új előfizetőknek. Aki a rokonságból használni akarja az már most is használja, ismerős meg nincs olyan aki hasznát venné. Csak egy évre regisztrálni, telerakni jelszavakkal, csak azért hogy utána költözzön az ember, szerintem hülyeség.

Ha esetleg van valaki aki hasznát venné, jelezze és küldöm.

Jajj ez annyira " céges"... Kiküldik az egy oldalas, minimális formázást, és képet tartalmazó meghívót a karácsonyi összeröffenésre, egy 1 diát tartalmazó pptx fájlban.

De utálom az ilyen napokat. Még éjszaka megfájdult a fejem, és az istennek se akar elmúlni :(

Imádom, hogy bár -tal játszok, épp egy pre-flight checklist-et olvasok, rakétakilövéshez, hogy feljussak a holdra :D

wiki.micdoodle8.com/wiki/Pre-f

Uh. Azért az én BIOS-hoz szokott fejemnek van mit tanulnia mikor UEFI-s dolgokkal kell machinálni.

Le van akciózva, úgyhogy megvettem az "Astro Bot - Rescue Mission" játékot. Hát ez valami fenomenálisan szórakoztató. Amúgy is szeretem a platform játékokat, VR-ban meg főleg. Meg van a programom pár napra az tuti.

youtu.be/qrpfDOn64xc

Magyarázza meg nekem valaki, mi a jó abban hogy valaki úgy telefonál, hogy a készüléket maga előtt tartja (mintha videotelefonálna), és messziről üvölt bele, a másik fél meg ki van hangosítva, hogy 200m-es körzetben mindenki hallja a beszélgetést?

Show more
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.