Show more

A következő lépés a Nintendo hack tökéletesítésében, a payload beépítése a borításon belülre. Már meg is rendeltem 2 darab (hátha elcseszem az egyiket) Adafruit Trinket m0-t.

gbatemp.net/threads/internal-m

Van egy faszi, valahol Arad-on, aki rendszeresen az én email címem adja meg egy csomó helyen. Az övé is valami hasonló lehet, csak számokkal a végén, vagy ilyesmi. Múltkor egy helyen megadta a telefonszámát is, írtam neki egy SMS-t, hogy szakadjon le a mailemről, mert kezdem unni. Nem jött válasz. Most megint regelt valahova, én meg végre tényleg meguntam. Elkezdtem mindehol jelszó változtatást kérni, letiltogatni a fiókokat, meg ilyesmi. Hát bassza meg.

Az ember totál nem gondolná hogy -rel játszani ténylegesen fárasztó. Elvégre is két tök könnyű PS Move kontrollert mozgat az ember, és nem létező színes kockákat csapkod vele. A trükkje a dolognak ott van, hogy az ember akaratlanul is erőből csap oda, mert ellenállásra számít. Ha külön arra koncentrálok, tudok tök lazán is ütögetni, de amint belelendülök, és elkezdem rendesen a zene ütemére nyomni, mindig azt veszem észre, hogy csapkodok mint állat, és izzadok keményen :)
Ismétlem, iszonyat szórakoztató egy játék.

Hard fokozaton már letudtam minden track-et full combo-ra, most nekiálltam az expert módnak. Hát mit mondjak :)... Egyelőre nincs olyan videóm ami nem egy sikertelen kísérletet mutatna. Már közel jutok a track végéhez, és ha nem perfektre akarnám csinalni, már rég meglenne, de kell az achi, úgyhogy mindig be van nyomva az instant fail opció.


youtu.be/StIH2S2KfpE

Fingom sincs miért cseréltem fel a két szót, de természetesen a hack tethered. Jó lenne ha untethered lenne, de (még) nem az.

Mivel a hack untethered, ha egyszer rebootol a készülék, újra kell küldeni a payload-ot. Ez macerásabbnak hangzik mint amilyen, főleg hogy van a hordtáskában egy type-c otg kábel, meg egy megfelelő program a telefonon :)

Nem én vagyok az egyetlen aki a Nintendo -ek szériaszámát lesegeti a dobozon. Ma voltam az egyik Media Markt-ban, szépen le voltak ragasztgatva a számok, de valaki egy csomóról felvakargatta :D

Megint elkövettem azt a hibát, hogy a Google Drive-hoz a Google saját kliensét próbáltam használni. Kértem egy ~40 gigás mappa letöltését. Szépen le is szedte. A baj csak hogy mind a 40 giga, az összes fájl minden egyes bájtja "0". Kösz bmeg. Irány vissza az rclone-hoz. Az legalabb működik rendesen.

Ebbe a -be fogok belepusztulni. Már leesnek a kezeim, fáj mindenem, de azért még egyszer meg kell próbálni az a számot végignyomni :D

Kétségkéívül hatalmas előnye ennek a Nintendo -nek, hogy effektíve rendes "asztali" és kézi konzol is. Nagyon tetszik, hogy játszok valamivel TV-n, de indulni kell mondjuk melóba. Gyorsan kikapom a dock-ból, felülök a vonatra és ott folytatom ahol abbahagytam.

Azt hiszem ez a közel 4 TB Nintendo ROM pack is megy fel Google Drive-ba. Hely van :)

A korábbi ROM forrásom nagyon megbízhatatlannak bizonyult, úgyhogy új helyet kellett keresnem. Találtam is :)

Japán a 2001 Űrodösszeia filmmel indította a világ első 8K tévécsatornáját

Stanley Kubrick korszakalkotó filmalkotása, a 2001 Űrodüsszeia is segítette Japán első 8K felbontású tévécsatornájának az indulását. A remények szerint a tokiói olimpiát is így fogja adni a csatorna.

hvg.hu/tudomany/20181202_Japan

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.