Show more

Így hogy rendesen elkezdtem használni a Library Radio fukcióját, azt kell mondjam, totál olyan mint egy igazi rádió. Ugyanaz az ~50-100 track megy újra és újra egy 14000 track-es kollekcióból :S

Ugyan még hátra van majdnem egy hét a szabimból, de nagyon úgy néz ki hogy sikerül összehoznom hogy rohadtul semmit se csináljak egész idő alatt.

A kész "termék", egy 4 gigás SD kártyával. A foglalat egyik felét leragasztottam, nehogy valamivel összezárjon amivel nem kellene. Hakchi szerint működik is rendesen, úgyhogy lehet feltölteni adattal :)

Kicsit keveselltem a SNES Mini-n lévő ~200 MB szabad helyet, úgyhogy forrasztópákát ragadtam, és bekötöttem egy belső SD kártya foglalatot.

Az SD foglalat amit vettem, simán valami faék egyszerű Aliexpress-ről (nem is a legolcsóbb, szó szerint az első amit megtaláltam keresésnél :D)

aliexpress.com/item/WaveShare-

Ez (is) az az Elite: Dangerous ami engem érdekelne, és ez az amelyikre nekem egyszerűen már nincs időm. Eleve ha csak azt a grind-ot veszem ami ahhoz kellene hogy upgradeljem a frameshift drive-ot, már az kivitelezhetetlen (mondjuk ahhoz nem is sok kedvem van).

polygon.com/platform/amp/2018/

youtu.be/qJtNoWgzrRY

Bementem ma Bécsben az egyik Saturnba, és mikor a kirakott Nintendo Switchekhez értem, reflexből elkezdtem nézni milyen szériaszámok vannak kint, patchelt-e vagy nem :)

Mondjon akárki akármit, mikor anno megláttam életem első nagy fullhd tvjét, teljesen belegyönyörödtem, és nem sokkal később vettem is egyet. Bejött a 4k, és hiába vannak kiállítva mindenhol a hatalmas képernyők, hiába fut adott esetben jó 4k demó anyag rajtuk, valahogy nincs az az érzésem, hogy erre nekem frissítenem kellene.

Ritkán látni annyira kihalt autópályát mint ma hajnalban melóba menet.

Megjött a Trinket M0. Valamelyik nap szétrobbantom a -et és nekiesek a forrasztópákával :)

Kiszállásnál nem tűnt fel a -nak, hogy nem gurul olyan jól a roller mint szokott? :)

Hű, remélem -nél nem problémáznak, hogy a szerverem ebben a hónapban ~22 TB forgalomnál tart, és még nem látszik a vége :)

Oh baz, sikerült bekeverednem az egyik Nintendo scene csoportba :)
4,6TB ROM csücsül a google drive-omon, és még jön vagy 3 TB :D

Ez a hajnali autópucolgatás mennyire hiányzott nekem :S

Odanéztem G+-ra. Még mindig azon megy a rugózás ki merre menjen. Totál dráma van, és persze hűen az emberi jellemhez, lehetetlen találni egy helyet ami mindenkinek jó. Vagy a színe, vagy a szaga nem jó ennek vagy annak. Többen is vannak akik hangoztatják milyen rugalmasak, de a valóságban semmilyen hajlandóságot sem mutatnak arra hogy kompromisszumot kössenek a többiekkel. Olvasva az írásokat, a legtöbben azt se tudják mit is szeretnének az új helytől.

megkapta az EU banki engedélyt. Szép lassan eljutnak odáig, hogy használhassam elsődleges banknak.

blog.revolut.com/we-got-a-bank

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.