Show more

Belegondolok... Most hogy jön ki a VR verzió, nem is emlékszem mikor volt utóljára elindítva a gépemen a No Man's Sky. Még ha azt veszem, hogy sose volt annyira az esetem, vagy hogy csak azért vettem meg mert brutálisan akciós volt, még úgy is hosszú ideje volt hogy utóljára futott.

Ma belebotlottam ebbe az IGN "magömlésbe". Nem vagyok benne biztos hogy olyasvalakivel kellene kritikát csináltatni egy most kijövő VR expansion-ről, aki látszólag még sosem játszott VR játékkal.

youtu.be/x1tKNonnJeg

Valszeg ki fogom próbálni majd, csak csávóval ellentétben majd igyekszem nem magam alá húgyozni.

Bazz megint "kinyomtam" az ébreszőt, aztán aludtam délután fél 4-ig. Durván reggel 9-től, azt több mint 6 óra alvás. Hogy este megint hogy a francba fogok elaludni, azt még nem tudom :)
Valamit kódolni kellene :)

Délelőtt 9. Irány aludni. Hosszú volt az éjszaka.

Kezdett rendesen idegesíteni a überfasza notification rendszere, úgyhogy kicsit módosítottam a beállításokon. Így talán majd jobban működik :)

Egyik kedvenc pillanatom -ben, mikor játék közben elkezd viszketni a lábam, és reflex szerűen meg akarom vakarni az egyik kard hegyével. Aztán realizálom, hogy csak egy virtuális kard. Aztán újfent ralizálom, hogy ha nem virtuális lenne, hanem egy igazi lézer-/fénykard, akkor most vágtam volna le a lábam, mert viszketett :D

Ubaz. Találtam egy playlistet aminek a neve **Workout with a flow**
Már értem miért. OK, hogy fogyókúrázok, de itt döglök meg mindjárt :D

Na mindjárt offline megy a mastodon szerverem. Update hegyek. Ilyenkor mindig lehet izgulni, hogy rendesen újraindul-e, tekintve hogy a kód tele van a módosításaimmal :)

Ez a > marha jól sikerült. Kifejezetten tetszik ez a felállás.

Valaki aki programozásból él és ért is hozzá, megnézné a privát github repóimat, valszeg magához nyúlna (és nem örömében). Nincsenek illúzióim hogy én most marha nagy haxorcoderwizard lennék, de azért marhán tetszik hogy akármi probléma az én határaimon belül felmerül szinte mindent meg tudok oldani egy kis programozással :)
Sokszor azért én is látom hogy a kód amit összetaknyoztam az valami szörnyűséges, de lusta vagyok kijavítani, és hát amíg nekem itthon működik...

Hadd fogyjon odaát az a bődületes 8 GB tárhely :D
A crosspost bot-ot kicsit módosítottam, így már nem linkeli a képeket innen Mastodonról, hanem feltölti őket rendes képként a MeWe-re.

Hát negyed 7 van, és a tervezett napi programból csak a valósult meg :D

Egy nap itthon határozottan nem elég. Meg akarom nézni még miért van böszme nagy fekete keret a mewe-re linkelt mastodon képeken, aztán fel akarok dobni egy pixelfed instance-ot. Na meg még Beat Saberezni is kellene... Semmire sincs ideje az embernek :)

Hopp, a mastodon > mewe bot-nak volt egy hibája ami miatt a reply-ok is átmentek. Szerencsére gyors fix.

Azt hiszem kijelenthetem, az Apache rewrite ruleokhoz én már pedig hülye vagyok.

Hát most rohadjak meg megnézem vannak-e aqua számok -re :D

Tessék. -ben a zenénél sokkal fontosabb a map minősége. Lehet a zene egy most 10 éves barbie girl kaliberü akármi is, ha a map annyira jól meg van csinálva, hogy öröm játszani. Nehéz megmagyarázni, de valahogy úgy vannak egymás után elhelyezve a kockák hogy lendületesen, erősebben kell ütni mint a legtöbb számnál, és az tök nagyot dob az élvezeti értéken. Bekerült ez a track is a kedvencek közé.

kerenon.com/media/bfd8899f-771

A tartott egy -t. Érdemes átolvasgatni a válaszokat ha valakit érdekel hogyan managelnek 750 PB-nyi tárhelyet.

reddit.com/r/IAmA/comments/b6l

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.