Show more

Jézusom, hogy lehet valaki akkora paraszt, hogy fogja magát és az egész pereputtyával a liftre várakozó kerekesszékes srác elé tolakszik? Nem úgy néztek ki mintha nagyon siettek volna, simán csak taplók voltak :(

Augusztus 14-én mikor kijön, tuti meglesem magamnak milyenre sikerült a No Man's Sky VR.

Néhány évvel a legutolsó tesztem óta gondoltam megint kipróbálom a -et, hátha le tudom cserélni végre a -t itthon. Hát nagyon nem. *Sajnos* nagyon nem.

PayPal support igen odabasz. 1-2 nap/levélváltás.

Annyira imádom, hogy a telefonom közelébe se engedek semmi facebook-os cuccot, de ha nézem a forgalmat, tele van ilyenekkel:

`[{"_eventName":"fb_mobile_activate_app","_eventName_md5":"cb7f3b6cd294afce05ece615d43ea7b9","_logTime":1564475789,"_ui":"MainActivity","_session_id":"be79e774-a47c-4017-9a3
b-da4929e216a8","fb_mobile_launch_source":"Unclassified"}]`

Olyan nincs hogy az ember túl korán kezd tervezni egy kirándulást. Nem egy hely van ahol simán le kell foglalni a szállást legalább 6-8 hónappal indulás előtt, mert nemes egyszerűséggel elfogy minden hely. Nem is beszélve mennyivel olcsóbbak a repülőjegyek ha az ember időben megveszi őket.

Ismerős szeret mangát olvasni. Megkért szerezzek neki. Ennyi csak elég lesz :D

Fene egye meg. Régen milyen nagy dolog volt ha volt hardveres képstabilizátor telefonok optikájában, most meg azon mérgelődök, hogy az OIS kb lehetetlenné teszi hogy az ember telefont gimbal-lal használjon.

Hmm... ~1400 GB FLAC csordogál lefele... ETA: 8 nap :D

Azt hiszem a zenekollekcióm kap egy saját dedikált vinyót. Lassan kinől mindent ami jelenleg van :)

A leg utálatosabb dolog mikor már egy jó ideje fut egy nagy torrent, és utána észreveszed ezt :S

Csodálkozom még nem gyulladt fel a kocsim a napon :S

Milyen létjogosultsága van manapság egy ilyesmi mezei navi-nak (tomtom, garmin, akármi) amit mondjuk egy media markt-ban megkaphatsz? Nem pont ennek a típusnak, hanem ennek a kategóriának. Minek? Van valami amiben jobb mint egy akármilyen mezei telefon, gmaps/waze/akármival?

1 éve és 5 hónapja van ingyen Tidal előfizetésem. Kösz Revolut :D

Nézem a **Kitchen Nightmares**-t, és már a harmadik rész amiben elhangzik, hogy "360°-os fordulatot veszek"... és sokkal jobban zavar mint kellene :D

Ha nem előfizetős lenne, már valszeg rég vettem volna párat az Adobe szoftvereiből, de így/ennyit nagyon nem éri meg olyasvalakinek aki csak havonta talán 1x szerkesztget valamit magának.

Erősen gondolkoztam, mivel fényképezzek majd következő kiránduláson. Marha kényelmes dolog a telefont (OnePlus 6) használni, és úgy voltam vele, hogy nem is csinál olyan ronda képeket. De aztán egymás mellé raktam a két képet, és nagyon gyorsan sikerült megválaszolni a kérdést. Kirándulásra marad a Canon EOS 550D. Még így is hogy ennyire régi, köröket ver a telefonokra.

Show more

/home/kerenon's choices:

Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.