Anno a képzés alatt, egy több szobán átívelő terepasztalon tanultuk a különböző vezetéssel kapcsolatos dolgokat. Nagyszerűen lehetett mindenféle szituációt szimulálni, függetlenül hogy új, vagy régimódi jelzőkről/biztosítóberendezésről volt szó.

Egy ilyen 5 kocsiból álló, emeletes szerelvénybe azért fér utas dögivel.

Kicsit hiányosnak tartom az utastájékoztatás színvonalát. Hol a többi adat? Felhasználónév? Jelszó? Milyen hálózatból lehet elérni?... Kevés ez így :D

Nem igaz bmeg. 30 perc késéssel indul el a vonat, de az emberek futnak rá. Aztán anyáznak, mert.... "A vonat nem vár,..."

Így néz ki a menetrend ami alapján vezetünk. Ez egyben tartalmaz minden infót amire csak szükségünk van. A gyakorlatban nem csak ez van előttünk, van még egy doksi de az nincs ezen a screenshoton.

itt valaki mosott, vagy mi a francot csinált? Ezek a wc-k amúgy tök szép tiszták, és működőképesek. Egészen amíg az _elit_ el nem kezdi használni :(

De jó, megint jön a bogár-szezon. A szélvédők már kezdenek úgy kinézni mint ha lehányták volna.

Show more
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.