Nem lennék annak a helyében akinek valamiért azt mondják hogy ezt kapargassa le :)

Még 1x irány Bratislava meg vissza, aztán nyomás haza :)

Persze az is lehet hogy simán csak elfelejtették feltölteni a homoktartályt, aztán szuszog-szuszog, csak nem csinál semmit :)

Az az utálatos ebben az időjárásban, hogy ha a világ összes homokját beszórnám a kerekek alá, valszeg akkor is elpörögnének. Jó ha 60% teljesítménnyel tudok haladni. Persze az is elég hogy elérjük a szükséges sebességeket, a kérdés csak hogy mennyi idő alatt.

Már nagyon unom itt ülni és várni a sztrájk végét. Az utasaim nagy része már rég feladta, csak a kemény-mag maradt.

Na, még bő 3 és fél óra és megkezdjük a két órás figyelmeztető sztrájkot. Ma se fogom halálra dolgozni magam :)

Nem tudom mi van ma este az állatokkal, de abbahagyhatnák egész nyugodtan. Már egy kisebb állatkertet bedaráltam, és még csak most kezd sötétedni :(

Az ilyen borongós napokban a legjobb hogy az embernek vezetés közben nem süt a szemébe a nap :)

Hogy valaki ennyire ne bírjon meglenni cigi nélkül, az (szerencsére) számomra érthetetlen. Körbecelluxozta a füstérzékelőt. Nagyon rákészülhetett erre az útra. Nálam nem szokott csak úgy véletlen cellux lenni :)

Micsoda gépezetet találtam leállítva az egyik tárolóvágányon

Nagyon remélem ez csak az ajtóra vonatkozik. Konyomni kinyomom, de a kikaparást nem vállalom be akármennyire is sürgős a dolog :)

Bécsi Schnellbahn közlekedés megint beállt.

"Zug 29555 fahruntauglich zwischen Handelskai und Traisengasse, Abschleppen der Garnitur fehlgeschlagen, Reisende befinden sich bereits seit über 60 Minuten im Zug, Bergung der Garnitur dauert noch an"

Az emberek 60 perce bent szotyiznak a döglött szerelvényben.

Azt ne kérdezze senki a "kopogtatnak"-ot miért "k"-val írtam :D

Show more
Mastodon

Privát Mastodon szerver a saját magam, valamint család/ismerősök számára. Új felhasználók csak egyedi elbírálás alapján, meghívásos alapon jöhetnek.