Ah, kedves utasaink megint alkotnak... Az összes papír kéztörlő kiszórva, wc + kézmosó eldugítva.

De rohadtul nehéz kibírni azokat a 30 perces menetidőket, hogy fulladnának meg...
(Füstérzékelő a wc-ben)

12 órás szolgálat, 2 vonat, 2x35 perc menetidő :D

Indulok el a vonattal a peron mellől, egyszer csak a váró felől gőrdeszkás csávó bevágódik a vonat mellé, sikerül megkapaszkodnia és elkezdi húzatni magát a **vonattal**. Persze azonnal bevágtam a vészféket, és megálltam. Mivel gyanús volt hogy a csávó eredetileg be akart szállni, arra gondosan ügyeltem hogy nehogy kinyissam az ajtókat :), amit csávó eléggé zokon vett. Hogy ő is képet alkothasson az én véleményemről, kihajoltam az ablakon és jó hangosan üvöltve (hogy mindenki hallja) megkérdeztem tőle, hogy "hat man dir ins Hirn geschissen?" (szó szerinti fordításban kb: neked az agyadba szartak?), amit aztán megint csak nehezményezett. Az "i"-re a pontot az tette fel, hogy kiderült, tényleg be akart szállni, veszettül nyomkodta is az ajtónyitó gombot, eredménytelenül. Mikor újra elindultam és realizálta hogy ez nem fog összejönni, még kettőt belerúgott az ajtóba, integetett egy sort középső ujjal, tartott egy rövid monológot édesanyámról, aztán elvonult :)

A kezelőfelület ami az egyik képen látszik, az az ú.n.: FIS (Fahrgast Information System, vagyis utastájékoztató rendszer) kezelőpult. Eddig ha ezen a kezelőpulton kiválasztottam az "Anzeiger löschen", vagyis "kijelzők törlése" opciót akkor az történt amire az ember számítana. Mostanra eljutottunk arra a szintre, hogy fogja és minden kijelzőre kiírja hogy "kijelzők törlése". Hová halad a technika...

Ez a "Soundtest" nem tudom hol van, de marha népszerű egy hely. Majdnem minden második vonat oda megy innen a tárolóvágányról :)

Zajlik az élet

Az emeletes szerelvény épp ment be üresen a tárolóvágányról a peron mellé. A 4020-as (kék) mozdonyvezetője benézett egy vörös jelzőt, és oldalról beledörrent az emeletesbe.

3 könnyű sérült.

Úgyhogy lemondták 4 vonatom, és este 8 helyett már fél 2-kor itthon voltam :)

Ez a nap nem lesz egyszerű. Délután háromig a tűző napon állni, egy klima nélküli fémdobozban. Filmekben ilyennel embereket kínoznak.

Ezen a fényképen azért látszik, teherpályaudvar nem egy apró jószág.

LEL (Lok EinsatzLeiter, magyarul talán mozdonyirányító) most kérdezte mi a fenét ittam (most jelentettem le a hibát) :)

Show more
Mastodon

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!